WELCOME TO THE TEAM – Eero Ettala

Hän on yksi maailman tunnetuimpia lumilautailijoita ja uusin Sunlight Factory Teamin jäsen: olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme toivottaa Eero Ettalan mukaan tiimiimme!
Takaisin etusivulle

Hän on yksi maailman tunnetuimpia lumilautailijoita ja uusin Sunlight Factory Teamin jäsen: olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme toivottaa Eero Ettalan mukaan tiimiimme!

35-vuotias suomalaislaskija on vuosikymmenien ajan ollut osa lautailijoiden maailman kärkeä ja jättänyt jälkensä lumilautailuun urheilumuotona. Hän on voittanut  X-Gamesin Slopestylessä kultaa, niittänyt menestystä lukuisissa Big Air -kilpailuissa sekä esiintynyt useissa kansainvälisesti arvostetuissa lumilautailuelokuvissa. Hän on Nitro Snowboards -joukkueen jäsen, Red Bull -urheilija – ja nyt myös Sunlight-lähettiläs.

Hänen luonteensa, tyylinsä ja elämäntapansa – Eero sopii Sunlightin arvoihin täydellisesti. Jo ensitapaamisella oli selvää: ”Sunlight on kuin Eeroa varten luotu – täydellinen matkakumppani vapautta arvostaville ja seikkailuja etsiville.”

Hänen valitsemansa ajoneuvo: Sunlight T68 XV. XV-erikoismallistamme löytyy koko 15 vuoden kokemuksemme yhdessä paketissa. 15 vuotta, joiden aikana olemme kehittäneet ja rakentaneet matkailuautoja oman tien kulkijoille – juuri Eeron kaltaisille seikkailijoille.

Takaisin etusivulle